-->

torstai 22. heinäkuuta 2010

Ihana miniloma Helsingissä ja Lohjalla!

Kyllä oli ihana miniloma Helsingissä ja Lohjalla. Ohjelmaan kuului Nuorten EM-kisat Mäkelänrinteen uimahallissa.Tyttäreni edusti Suomea mallikkaasti ja ylitti kaikki odotukset ja selvitti tiensä semifinaaliin. Lopullinen sijoitus oli 16,sta ja kova uusi ennätys. Hyvä Mimmu!!!!

Tietenkin Helsingissä kun oltiin,niin shoppailtiin ja katsastettiin kaikki uudet liikkeet.Kotiin tuotavaksi tarttui neiti 11 v:lle mekko,farkut,aurinkolasit,vyö ja muuta pikkukivaa.Yöpaikka sijaitsi tyttäreni tädin luona ihanalla Katajanokalla...aivan vastapäätä Suomenlinnaa,mahtavien merimaisemien äärellä.Aah kun saisi siellä asustaa.Meressä uitiin allokossa Katajanokan mattolaiturilla ja kiljuen odoteltiin laivoja ja niiden tuomia aaltoja ...ja vesi oli niin lämmintä.

Meidän pieni herra sai sirarensa kanssa kierellä lasten nähtävyyksiä,Suomenlinna,Korkeasaari ja Vantaanjoen uimaranta ja metromatkaa unohtamatta. Kyllä riitti ihmeteltävää.Kaiken kruunasi matka lapsuuden maisemiin rippijuhliin Lohjalle ja synnyinkodin vierailu Ojamolla.

Kyllä taas sai vähän virtaa akkuihin tulevaa talvea varten.Kiitos kaikille ystäville Hesassa ja Lohjalla xxx


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti