-->

sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Helsinki day 2...Youssou N`Dour
Keskiviikkona Helsingissä vierailimme Jasonin kanssa ystäväni luona ja piipahdimme ihanassa maalaistori tyyppisessä kaupassa ostamassa tuliaisiksi ihanaa tuoretta perunarieskaa.kauppa oli täynnä ihania kotimaisia ja suurelta osaltaa läheltä tuotettuja ruoka- tuotteita,jauhoja,herkkuja,leipää,juureksia yms.IHANA PAIKKA KESKELLÄ HELSINKIÄ!!!
Illalla siis suuntasimme kohti Helsingin Kulttuuritaloa ja Youssou N`Douren keikkaa.Heti eteisessä saimme kuvan tulevasta...ihana iloinen kansainvälinen puheensorina ja värien loisto!
Meidän paikkamme olivat katsomon yläosassa penkeillä ja hyvinhän me siellä viihdyimme muutaman biisin ajan,jonka jälkeen suuntasimme alas esiintymislavan viereen tanssimaan.Musiikki oli mahtavaa ja illan tähti loistava ja Bändi rakastettava.
Yleisö villiintyi ja muutamat tanssija tuttavamme jopa pomppasivat lavalle tanssimaan peri afrikkaliseen tapaan...osoittaen siten kunnioitustaan loistavaa bändiä kohtaan.Mahtava keikka ei voi muuta sanoa...merci Yossou N`Dour!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jatko bileet järjestettiin Helsinki klubilla ja illan pääesiintyjinä nähtiin kolme Youssou N`Dourin bändiläistä ja Suomessa asuvat Mama African jäsenet.Lanteet saivat kyytiä tanssilattialla hyvän afrikkalaisen musiikin tahdissa...Kerta kaikkiaan mahtava erilainen ilta!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti