-->

sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Honey B & The T-bones at Poppari


Honey B & The T-Bones esiintyi perjantaina täydelle yleisölle Popparissa.Trooppisissa tunnelmissa vedetty keikka kolahti yleisöön täydellä voimalla.Aija Puurtinen,Esa Kuloniemi ja Jaska Lukkarinen pistivät parastaan yli sata prosenttisesti...Kiitos,kiitos ja vielä kerran kumarrus mahtavasta keikasta!!!!!!!!!!!!!!!

Aija omaa mielettömän ammattitaidon ja lavakarisman.Hänen laulutaitonsa on aivan uskomatonta.Välillä jopa kylmät väreet kulkivat selkäpiissä ja samanistiset fiilikset tulivat mieleeni.Kyllä kannatti lähteä kuuntelemaan...tämä oli minun ensimmäinen kertani ja ei kyllä viimeseksi jää ,jos vain uusia mahdollisuuksia tulee vastaan ja kaikille kyllä kehun ja hehkutan tätä mieletöntä bändiä.


Esa Kuloniemen kitara soi ja soi...eikä ainoastaan tavallinen kitara vaan kävelykeppi-sikarirasia versiosta hän sai aivan mielettömän saundin.Hyvä Esa!Jaska Lukkarinen on todellinen rumputaituri ja yleisön yllyttämänä hän ylsi aivan mielettömään sessioon...oli sitten hanskassa kapulat tai ns. lötköpötköt.Trooppinen ilma sai hien valumaan...mutta vauhtia ei todellakaan puuttunut

Aijan tyylikäs ja persoonallinen kitara.

Ja siis tälläinenkin soi ammattilaisen käsissä ja kaikenlisäksi tosi mahtavasti!

Aijalla oli ihana Mic Macin mekko...siis olihan ihan pakko kysyä mistä sellaisia saa.

Lötkö pötköt ja pyyhe rummun päällä...aika erikoisen makea saundi.Fleure rakastaa rumpuja ja varsinkin afrikkahenkistä meininkiä..JEE ja kyllä tuli tanssittua...myös minulla hikeä pukkasi ja mekko liimautui selkään.

Jari perusjobissaan...levy ostoksilla ja nimmereita hakemassa vanhoihin levynkansiin

Ihana säteilevä Aija ja maireasti hymyilevä Jari

Perus potretti Rose ja Fleure ja Honey B.läiset

Jyväskylän terkut bändille ja toivottavasti pian taas nähdään!!!!

ja katsokaa Rosen hymyä(korvasta korvaan) ruusu kainalossaan,jonka hän sai Esalta ja joka oikeasti kuului Aijalle...Kiitos!

2 kommenttia:

  1. Hyvin tuovat kuvat mieleen tuon mukavan illan tuolloin, kannatti olla paikalla.
    Tuo Esan soittopeli taisi muuten olla nimeltään diddleybow, siinä oli yksi ainoa kieli ja se näytti kävelykepiltä. Hommaan itselleni samanlaisen kun aikanaan joudun vanhainkotiin, sekä pistän mummot musiikista sekaisin. Oh yeah.

    VastaaPoista
  2. Hyvä Jari, meillä on sitten viihdyttäjä vanhainkodissakin! Näitä kuvia kiikkustuolissa katsellaan ja muistellaan hyviä keikkoja ja mukavia kesäöitä ja aikoja kun vielä jaksettiin rokata (ainakin välillä). :)) ..nyt tuo ruusu on kuivumassa ja jää kaapin päälle koristeeksi. Todellakin suurkiitos Aijalle, Esalle ja Jaskalle mahtavasta keikasta ja tietenkin tuosta ruususta!! Ihanaa kesää teille kaikille <3

    VastaaPoista