-->

maanantai 26. syyskuuta 2011

Kuokkalan syysbasaarissa nähtyä ja koettua


Kylmää syyskuuta piristämään järjestettiin Kuokkalan syysbasaari - monikulttuurinen toritapahtuma, jossa oli sekä järjestöjä että yksityishenkilöitä myymässä tuotteitaan ja esittelemässä toimintaansa. Tarjolla oli myös erilaista ohjelmaa, kahvitarjoilua, arpajaiset ja muuten vain mukavia kohtaamisia! Suurkiitos kaikille järjestäjille, myyjille, näytteilleasettajille, esiintyjille ja tietenkin yleisölle!! Ensi vuonna otetaan uusiksi isompana ja parempana!! Pääasia on, että kulttuurit kohtaavat positiivisella tavalla. Ja hauskaa oli!!! :)))
Kiitos kongolaisen Dorcasin basaarissa nähtiin ihanan värikäs afrikkalaisten vaatteiden muotinäytös. Malleina toimi suomalaisia, venäläisiä, kongolaisia ja filippiiniläinen.  Dorcas taittelee päähuivia oikeaoppisesti. :) ...ja hyvä tuli!  
Säpinää pukuhuoneessa.

Kulttuurien kohtaaminen. Varvassukat kohtaa afrikkalaisen hameen! :D
Monikulttuurikeskus Glorian Gloria ja Kuokkalan nuorisostila Messin nuorisotyöntekijöitä valmiina näytökseen.
Tulevat Miss Suomet vai huippumallitko? :))  

Väriä syksyiseen päivään!  


Toinen kierros!


 Ja viis kylmästä säästä, henki oli niin hyvä ja vaatteet niin kauniita, että se piti mallit lämpiminä! Kiitos upeat mallimme!!! 
Saimme nauttia myös a cappella laulannasta! Kiitos ihanat Liberialaiset naapurini. :))  


 
Vauhdikkaimmasta esityskestä vastasivat D 4 IT -tanssiryhmän tytöt. (Keskellä Fleuren tytär!!) Tytöt tanssivat itsensä kertaheitolla uudelle keikalle monikulttuuriseen itsenäisyyspäivän juhlaan. Hyvä tytöt !!!!!!

Everyday I'm shuffling...

Saunahattu ja Kongo kohtaavat. :))

Myynnissä saunahattuja ja muita saunatuotteita..

Hienoja millefioritekniikalla tehtyjä yksilöllisiä koruja...

Keramiikkaa...

ja taidetta.. Venäläisen taiteilijan Lilia Fedorovan muotokuva kongolaisesta Consuelasta.Ja vielä suurkiitos ihanille juontajillemme!! Nuorissa ON tulevaisuus!! ....jäipäs päivästä hyvä mieli ! :))))))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti