-->

keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Blues Live 2011, John Primer USA
Muddy Watersin viimeisessä kokoonpanossakin soittanut John Primer palasi Blues live! festivaalien lavalle 19 vuotta ensimmäisen Jyväskylän keikkansa jälkeen, tällä kertaa perjantai-illan pääesiintyjäksi. John Primerin taustabändinä taituroivat suomalainen huuliharpisti-kitaristi-laulaja-monitaitomies Tomi Leino ja ruotsalaiset basisti Magnus Lanshammar ja rumpali Daniel Winerö. Meno oli erinomaisen tanssittavaa ja nautinnollista Chicago bluesia. Ja kyllä me muuten Fleuren kanssa tanssimmekin...alusta loppuun asti! Ihanaa!!
Keikan alkua odotellessa, Tomi, Magnus ja Daniel.
John Primer USA, laulu ja kitara.                                                                  Magnus Larshammar, basso.                                                                                                           Täytyy sanoa, että ruotsalaisvahvistukset olivat pukeutunut viimeisen päälle tyylikkäästi, ja kampauksiamyöten!! Musiikillisesti ei ehkä merkittävä lisä, mutta ulkoisesti sitäkin suurempi! :))

Daniel Winerö, rummut...ja hieno paita! :))

Tomi Leino on varsinainen musiikillinen monitoimimies. Tällä kertaa hän taituroi pääasiassa huuliharpun kanssa tuoden mahtavan lisän bändin saundiin.

Aivan viimeisten kappaleiden aikana Tomi tarttui myös kitaraan. Jotkut ne vain osaa soittaa kaikkea...ja vielä laulaakin! :))
Saatiinhan me ryöstettyä Herra Primer myös yhteiskuvaan. :))

Fleure ja John... ja Johnin Gibson Epiphone..

Naistenvessan "naiset".... vähän niinkuin me, eikö??? :D

Ja tähän se hymy sitten alkoikin hyytyä! Ikävä kyllä migreeni iski oikein kunnolla ja en päässyt seuraavan päivän pääkonserttiin lainkaan!!! Voi harmitus sentään! Onneksi pääsin kuitenkin edes tänne ja hauskaa olikin. Erityiskiitos Tommille tanssi- ja muutenkin hyvästä seurasta... ynnä kalanoloisesta yöpalasta!                  Kiitämme ja kumarramme....ja toivotamme kaikille ihanille ihmisille svengaavaa syksyä!!                                          Rakkaudella Rose & Fleure :))))   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti