-->

sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Ihanat naiset!


Ihanien naisten ensimmäistä klubi-iltaa vietettiin vihdoin ja viimein lauantaina täällä meillä. Klubi-iltoja on suunniteltu jo keväästä asti,mutta toteutus on aina vaan jäänyt ...
Ihanat naiset ovat päättäneet kokooontua silloin tällöin mitä erilaisempien teemojen tiimoilta.Suunnitelmissa on ainakin Hullun hatun tekijän hattukutsut,Blues festarit,burleskikiertue vierailu,hillotusilta,kuvaussessioita ja tietenkin kaikkein tärkeimpänä ihanien naisten itsetunnon ja mielen kohotusta,hyvää ruokaa,musiikkia ja tietenkin ihania naisia!!!
Neljä naista Rose,Piony,Fleure ja Piikko(kukkanimeä odotellessa) nautiskelivat siis lauantai-illasta hyvässä seurassa.Tarjolla oli hyvää ja tervellistä terveysruokaa ja muuta pikku naposteltavaa.Piony oli tuonut ihanan kukkakimpun,jonka värien loistessa napattiin ensimmäisen Naisten illan kunniaksi ihanat kuvat kaikista naisista.Suunniteltiin tulevaa ohjelmaa ja päätettiin kutsua lisää ihania naisia mukaan tuleviin tapahtumiin,joista seuraavana Blues live tapahtuma parin viikon päästä...luvassa hyvää musiikkia ja toivottavasti myös tanssia!
Tästä on hyvä jatkaa ja muistakaa naiset me ollaan ihania!!!!!!!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti