-->

perjantai 3. syyskuuta 2010

Sama seinä monta ilmettä...Tuulenkylä 25 vuotta!

Onnea Tuulenkylä 25 vuotta!
Synttärisankaria juhlittiin viime viikonloppuna mahtavin juhlin.Oli yhteisruokailua,huovutusta,puheita,näyttelyitä,tanssia,näytelmää ja sokerina pohjalla mahtava VALOSHOW! Yhteen yhteisön seinistä valaistiin useita värikkäitä ja liikkuvia valoistallaatioita,vauh.Kirjoittanut ystävänsä kanssa innostui vielä yömyöhään kuvaamaan useita hassun hauskoja kuvia(kuvia odotellessa)...

Puheen iltajuhlassa piti nuori nainen(5 vuotias tyttönen muuttaessaan taloon 25 vuotta sitten).Pohtinut mielessään ja usein kysyjillekkin vastaillut,miksi on niin hyvä yhteisössä asustaa??!!! Yksi asia noussut ylitse muiden tuo...on monta tuttua aikuista kasvattanut vuosien varrella ja seurannut elämää nuoren tyttösen...jo heti alkuun oli tehty päätös,että saa jokainen toisen lasta ojentaa.Ja lapsia monta kymmentä pihoja tallustaa ja toisistaa seuraa saa.Yhteis saunassa saa lauantaina murheet karistaa ja maailmaa parantaa.


Sama pätee myös kirjoittaneeseen...tykkään ja tykkäämme yhteisössä asustaa.On lapsilla monta aikuista jakajaa ja aina kaveri kun halajaa! Yhteisössä on voimaa,se tultiin taas nähtyä tänään...kun juhlivaa nuoriso pihasta pois ajettiin ja järjestystä heille luettiin.
1 kommentti:

  1. Your pictures are so beautiful, so cool and so magical. I will mingle around in your cyber world and just enjoy!

    Thank you for your comment on my WabiSabi blog and welcome back to Sweden.

    Agneta ;)

    VastaaPoista