-->

lauantai 23. lokakuuta 2010

Talven riemuja ja muutto.

Tässä on meidän uusi tuleva koti.Asunto sijaitsee meidän ihanassa yhteisötalossa.Valitettavasti tulevaisuutta ajateltaessa meidän on vaihdettava oma ihana,iso ja valoisa kotimme tähän pienempään asuntoon...mutta toivottavasti saamme viettää tässä kodissa mahdollisimman monta vuotta.Asunto sijaitsee talomme rivariosassa ja meillä on sitten oma etu- ja takapiha.Lisää kuvia ensi kuussa,kunhan vain saamme tämän muuttorumban ohi...here we come!Lunta satoi sitten taas yön aikana oikein kunnolla...ja aina se jaksaa yllättää,kun aamulla katsoo ulos ja maailma on aivan valkoinen.Voi sitä lasten riemua!!!!
Meidän pikkumies ja useat muutkin talon lapset pelmusivat lumessa monta tuntia...syntyi lumihevosia,linnoja ja lumiukkoja.Mäkeä laskettiin ja lumessa kierittiin...aah niin ihanaa.

3 kommenttia:

 1. Kivat lumimaisemat! Meillä lumi on harvinaista herkkua, noin parina päivänä vuodessa. Lapset menisivät tästä lumimäärästä ihan sekaisin.

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti pääsette Johanna pian nauttimaan lumesta...täällä siitä todellakin saa nauttia varsin pitkän(siis liian pitkän)aikaa.Ei auta muuta kun sopeutua,vaikka rankalta se aina tässä vaiheessa tuntuu.Voisit kyllä lähettää muutamia lämpöisiä henkäyksiä tännepäin...niitä kaipaillaan!!!

  VastaaPoista
 3. Minä täällä höngin... tulikohan perille?

  Tämä lämpö tietää kyllä myös ikävyyksiä. Eilen oli lähes koko päivän tornadovaroitus voimassa. Ja olihan niitä ollutkin, aika montakin. Onneksi ei ihan tullut tänne meidän kulmille.

  Lunta odotellaan! Yhtenä vuonna satoi ihan pikkuriikkisen 26. joulukuuta. Paikalliset asukkaat eivät muista, että koskaan jouluna olisi ollut lunta. Mutta pakkohan senkin on joskus tapahtua :)

  VastaaPoista