-->

lauantai 22. tammikuuta 2011

Perjatai-illan ratoksi Rose ja Fleure järjestivät toisen kuvaussession pilke silmäkulmassa. Tällä kertaa mallina oli Fleure ja kameran takana hääräsi Rose. Käytössä olivat molempien vaate-, kenkä ja koruvarastot sekä mielikuvituksen lento. Fleure muuttuu kukka-haltijasta Sheeban kuningattareksi, hienostuneesta leidistä rock henkiseksi ruusuksi... Nauttikaa matkasta!! Meillä ainakin oli hauskaa! :DLady Fleure lähes valmiina linnan tanssiaisiin. Komea prinssi saapuu tuota pikaa...Siis niiiiiiiiin valmiina linnan tanssiaisiin! Maltan tuskin odottaa!!Sleeping beauty!! Missä se prinssi oikein viipyy??No jo on, kun ei voi prinsseihinkään enää luottaa!! Kaikenlaista...Luuletko löytäväsi paremman???!! No kuule enpä usko, että löytyy!!


Ja hällä väliä.. ei ole kultaa, mutta onpahan kultaiset kengät!!

Nyt selvästikin tarvitaan väriä Fleuren elämään tuumasi Rose ja Tricia Guildin kukkaverhot keittiöönsä ripusti!Fleure iki-ihanan Tricia Guildin värimaailmassa. Satumaisten kukkien loisteessa Fleure keksi..Hei nyt mä tiedän miksi haluankin isona!! Kukkaishaltiaksi!
... ja koska Rosen ja Fleuren taikamaailmassa kaikki on mahdollista, tuli Fleuresta simsala bim...Kukkamaan säteilevä ja ihana kukkaishaltiatar Fleure!
...mutta entäs..

Jos olisin sittenkin kodin hengetär ja siivoaisin?Fleure innostui pyyhkimään pölyt Rosen joulukuusesta. Olikin jo tarpeen!!Blaah!! Ei jaksa siivota. Keijuna oli paljon kivempaa!
...Rosen maton kuviot veivät Fleuren ajatukset jonnekin kauas kauas mystisille ja kullanhohtoisille maille..

Kuka on tämä salaperäinen kaunotar ja mikä on maa???Tuhannen ja yhden yön tarinoita: "Se OLI ainakin näin iso!"...ja saduissahan puhutaan aina totta!!


Kuningatar divaanilla...häikäisevänä valtiattarena on rankkaa...jalokivet painaa ja kaikkea...
No ei se oikeastaan olekaan kovin kurjaa..Blingeti-maan valtiatar päätti lopettaa sadun viekoittelevaan tanssiin!!
...kumarramme ja kiitämme ihanasta esitykestä...


Fleuren tanssijalkaa alkoi vipattaa sen verran, että loppuhuipennukseksi esiintyy rock & roll ruusu Fleure...Woohoo!! Tässä on asennetta!Eipä uskoisi, että Fleure on yli 40 v! Näyttää ihan nuorelta sulottarelta. (Kyllä nyt prinssiä harmittaa kun teki oharit!!!)
Yli 200 kuvaa ja muutama satu takanaan on Fleuren voimat lopussa! Huoh!! Mallina olo on rankkaa. Ensi kerralla uudet kuvaukset ja uudet kujeet... mitähän hauskaa taas keksitäänkään!!

ps. Fleurelta terveisiä, että prinssinretaleen tilalle etsitään komeaa, fiksua ja varsinkin erittäin varakasta herrasmiestä! Myös pelkät ihanuuksien sponsoroijat otetaan huomioon!!

Mallina Fleure ja kameran takana Rose.

Pusi pusi,rakkaudella Rose <3

2 kommenttia:

  1. Kiitos,kiitos Rose tästähän tuli tosi hupaisa ja hauska tarina.
    VARSINAISTA VOIMAUTTAVAA KUVAUSTA!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VastaaPoista
  2. Nämä on niin hyviä ja hauskoja kuvia ja tekstejä kaikki, mahtavaa että uskallatte pistää itsenne peliin. Jatkakaa samaan malliin!

    VastaaPoista