-->

tiistai 25. tammikuuta 2011

Yes is more

Hei nyt kaikki kunnelkaa ja katsokaa mitä Rosella on kerrottavanaan!!!!
Muistakaa kaikki että mitä enempi sitä parempi...ainakin iloa ja naurua.
Ja sitähän meillä ainakin Rosen kanssa oli,kun näitä kuvia kuvattiin.
Nauttikaa elämän pienistä ja suurista asioista...varsinkin niistä pienistähän se elämä rakentuu.Uusimmassa Gloriassa Kirsi Pihan kolumnissa oli hyvin kiteytetty Rosen ja Fleuren motto YES IS MORE!
Lisäämällä vähän kaikkea,ennen kaikkea myönteistä asennoitumista,lisää aika nopeasti myös omaa elämänlaatuaan ,merkittävistä ideoista puhumattakaan.
Runsas ja pursuava sopivat huonosti suomalaiseen luonteenlaatuun.Haluamme olla miniamalistisia ja tyylikkäitä.Entä jos se kertookin huonosta itsetunnosta eikä tyylikkyydestä?
Liika ei ehkä olekkaan liika vaan sopivasti.Entä jos rönsyt ovat juuri se juttu?
Pukeutumisessa,sisustamisessa,elämässä,asenteissa.
Yes is more on uusi musta.Tyyllikyys on runsautta!!!
Näyttäkää nyt hemmetti,missä se suomalainen hulluus on!!!Kirsi Piha kehoitta meitä kolumnissaan.
KIITOS KIRSI näistä sanoista...Rose ja Fleure kiittävät ja kumartavat ja lisäävät vähän värejä,kukkia ,pitsiä ja koruja...ja ei kun menox.Fleure stailaa Rosen menokuntoon.Ah,mikä ihana nainen hänestä puhkeaa kukkaan(Fleuren ompelemassa kukkamekossa ei muuta voi).Rose on todellinen tanssiaisten prinsessa.mutta yksi vain puuttuu...jokohan prinssi kohta karauttaa valkoisella ratsullaan vai löytyykö Roselta ovimatto tekstillä:If you are rich,goodlooking and single,i`m at home.Voiko kukaan prinssi täyttää nuo kaikki kolme toivomusta???!!!

Rose valmistautuu sivouspäivään ja laittautuu parhaimpiinsa.Miettii hetken,katselee ympärilleen ja istahtaa sohvalle.Huokaisee raskaasti ja huomaa suklaarasian.Hymy karahtaa huulille ja ajatus siivouksen aloittamisesta siirtyy taka-alalle.Siivouksessa LESS IS MORE! Ainoa asia siinä on pukeutuminen ,joka on YES IS MORE...kukkahärpäke,Rosen ompelema kukkamekko,helmet,korvakorut ja satiinikengät.
Aah on niin ihanaa siivota tai ainakin ajatella tekevänsä sitä...siis NOJATUOLI SIIVOUSTA parhaimmillaan.
Yes,yes huutaa Rose ja ottaa lisää suklaata!

Viimein Rose päättää karistaa loputkin estot ja sujauttaa jalkaansa itämaiset kengät,kukkahörhökkeen päähän ja pukee ylleen ihanan värikkään yöasunsa ja tietenkin helmet vielä kaulaan ja a what mikä lady! Yes ,yes is more ajattelee vielä ja hymyilee meille vienosti.

1 kommentti: