-->

perjantai 29. huhtikuuta 2011

Custom Cafe,Leivonmäki

Custom Café Leivonmäellä on entisiin Leivonportin tiloihin perustettu Amerikka-henkinen kahvila, jonka yhteydessä on myös näyttelytilat. Näytillä on kahvilan nuoren emännän vanhempien rakkaan harrastuksen hedelmiä eli Mercury Lincoln kaunottaria ja muita upeita autoja ja moottoripyöriä, sekä muuta jenkkihenkistä huoltamorekvisiittaa. Kahvilan sisustuksesta löytyy muutenkin ihmettelmistä pitkäksi aikaa, niin paljon se sisältää kaikenmoisia kivoja yksityiskohtia ja ideoita. Kaiken kruunaa tietenkin hyvä musiikki ja viime lauantaina saimmekin nauttia Tomi Leino Trion groovesta tarjonnasta. Kyllä kannatti ajaa Leivonmäelle!! Meillä oli oikein hauskaa ja niin taisi olla myös muilla. :))

Fleure ja Rose päättivät pukeutua oikein mekkoihin uuden kahvilan kunniaksi. Huom! Fleuren upea vintage käsilaukku, josta Rose on kovin kateellinen.

Jari otettiin tietenkin mukaan ja kuinka ollakaan punaiset housut olivat jälleen kerran täydellinen valinta, johan tuon kertoo kyltin värikin! :)


Meillä svengasi sen verran vauhdikkaasti ja muutenkin oli niin hauskaa, että mielestämme kahvimainoksen sloganit sopivat vallan mainiosti kuvaamaan niin bändin soittoa kuin muistuttamaan meitä siitä, että tällaiset hetket ovat todellakin niitä elämän kohokohtia ja niistä kannattaa ottaa kaikki irti.

"Tunteella ja taidolla" toteutui tässä poppoossa ihan sataprosenttisesti. Voi pojat!! me niin tykätään teistä... Sitä oli todellakin ilo kuunnella ja tanssia!


Tomi Leino on musiikillinen monitaituri Helsingistä. Tällä kertaa saimme nauttia virtuoosimaisesta kitaroinnista ja karismaattisesta laulusta. Rose olisi kyllä mielellään kuullut edes vähän myös huuliharpisti-Leinoa, mutta ehkä ensi kerralla sitten??

Rummuissa taituroi Vaasan saaristosta Keski-Suomeen "melkein kuin ulkomaille" matkannut Mikko "Blues-Boy" Peltola. Ja kerrankin onnistunut kuva, missä pää ei nimenomaan ole vinossa!! ;D

Sähkö- ja läskibasson varressa rytmiä ryyditti Jyväskylän oma mies Jaska Prepula tutun groovein ottein.


Tomi Leino Triossa kohtaa kolme maamme huippumuusikkoa ja meno kuulostaa se mukaiselta. Huippumusiikki, loistava mieli!! Tuolla jaksaa taas pitkän aikaa. Me kiitämme ja kumarramme... ( ja hankimme Mikolle niskatuen valokuvauksellisuuden parantamiseksi)!

Rose on nyt hiukan haastavassa seurassa, mutta tasoitusta antaa se, että noi kaksi muuta on jo kuolleet. :D Sisustuksestä löytyy vanhoja valokuvia...

..vanhojen LP-levyjen kansia, soittimia, kaikenlaisia kylttejä, mainoksia jne. , sopivan auto-, rock ja rallihenkisesti sekaisin.

Jaakon bassot ja James Dean.

Kuuluisa Route 66 ja Jarilla samanhenkinen vyönsolki!! :))

Jari ja Fleure iloisissa tunnelmissa.

Rose New Yorkissa...eikun Leivonmäellä. Haaveissa vain B.B. Kingin bluesklubi... huoh...


Rosen lempparit, Cowboy ja Cowgirl wc-kyltit!! Metallista käsintehdyt ja muutenkin hieno idea.

Yksi Fleuren suosikeista. Naistenvessan oven vieressä...luonnollisesti! Fleure jätti Mustanginsa siihen juuri parkkiin. :)

Viitteitä Mercury- autojen customointi ja kunnostusharrastukseen.

Tästä voi sitten tankata vähän energiaa ennen lähtöä kotia kohti..
mikä luonnollisesti tuolloin tapahtuu turvallisesti lentämällä (ei hirvivaaraa). Red Bullhan antaa siiiiiiiveeeeeeeet...

Me palaamme vappuaattona kuuntelmaan Willie & The Wolves'ia! Ja saattavatpa innokkaimmat palata vielä vapunpäivänäkin. Silloin lauteilla svengaa Nothingville Hillbillies. Ja olenpa melko varma, että palaamme vielä monituisen monta kertaa muutenkin. Hienoa, että tällainen paikka on avattu!

Rose ja Fleure kiittävät hyvästä musiikista, hyvästä seurasta ja mukavasta paikasta ja toivottavat Hauskaa Vappua kaikille. :))

Kuvat Fleure, teksti Rose.

3 kommenttia:

 1. HAUSKAA VAPPUA:D
  Toi Rosen 'tasotusjuttu' loistavasti aivan elävienkin rinnalla! -Hieno uusi blogipohja. Tykkään<3

  VastaaPoista
 2. missä suomessa on näin hieno kahvila,saisiko osoitteen sinne,jotta osaisin mennä tutustumaan paikkaan.Kiitos

  VastaaPoista
 3. Terve Vihtori! Custom Cafe löytyy Keski-Suomesta Leivonmäeltä. Linkin kyseisen paikan omille sivuille löydät tästä http://www.customcafe.fi/esittely.htm.Kannatta käydä katsastamassa.Terkuin Fleure

  VastaaPoista