-->

perjantai 8. huhtikuuta 2011

Sailorgirl and her friends.

Fleuren laukaisinsormea syyhysi sen verran, että päätimme pitää kuvaussession ennen Grand Blues Festaria Lahdessa. Otimme tapamme mukaan taas kerran huvin kannalta ja annoimme mennä ihan lonkalta ja fiiliksellä Kauppahotelli Grandin käytävässä ja hississä... samassa kerroksessa asuvien herrasmiesten ihmeeksi ja hämmästykseksi. Meinasivat herrat jäädä hissiin suu auki ihmettelemään mistä oikein onkaan kysymys... Ikäväksemme mukana olleen hauskasti hutsahtavan ja ihanan "kerrossiivooja" Peonyn pokka ei antanut periksi julkaista hänen ihanaisia kuviaan täällä! Harmi todellakin!!...

Ystävykset

.... mutta nyt risteily valtamerialus Grandilla alkaa... hiiiiohoiiiii....ovatko kaikki komeat kapteenit ja sailorit varmasti paatissa?? Risteilyemäntänänne toimii Rose =)


Risteilyemäntä saattaa tietenkin vieraat hytteihin. Hymystä päätellen palvelussa ei ollut valittamista...

Risteilyllä seikkaili myös mystinen ja tyylikäs Lady X. Kuka onkaan tuo kaunis nainen???...

Siitä Rose päätti ottaa selvää eskorteeratessaan rouvan hänen sviittiinsä...

On Lady X:llä ainakin asenne kohdallaan ja rinta rottingilla. Olisiko kyseessä oikea filmitähti?

No ei sentään!! Kyseessä on ranskalainen ylhäisölady Fleure, joka on matkalla New Yorkiin katsomaan upporikasta Florence-tätiään.


Raskaan työpäivän päätteeksi Rose matkaa omaan hyttiinsä hyvin ansaitulle levolle.

Vielä jaksaa kuitenkin hymyilyttää...

Ihanasta matkasta jää Roselle muistoksi mustavalkoinen valokuva...

....mutta kuka onkaan tuo tatuoitu sailor kuvassa??... se jääköön Rosen salaisuudeksi. ;)

3 kommenttia:

  1. Terveiset New Yorkista...ei taaskaan tällä kerralla Florence-tädin kukkaron nyörit sen kummemmin löystyneet.Mitä nyt muistoksi reissusta jäivät muutamat kengät ja ihanaiset mekkoset.Fleure-neidon sydän sykkii tällähetkellä kyllä Amerikan mantereelle...mutta syynä taitaa kyllä olla enemmäkkin sydämmiä murskaava funky-stara.Pariisista rakkaudella Fleure!!!

    VastaaPoista
  2. Kuvanne herättävät kaipuuta, johonkin sellaiseen aikaan, jota ei ole koskaan itse kokenut. Harsohattu on suunnilleen seksikkäintä, mitä olen koskaan nähnyt. Tuntuu kivalta, että jotkut bilettävät näin tyylikkäästi ja tunteella!

    VastaaPoista
  3. Anukatri...tämä on aika uutta meillekkin eli koskaan ei ole liian myöhäistä.Hieman huumoria ja uskallusta matkaan ja muutama hullu ystävä ,niin a what ja eikun menoks.Ja voitko kuvitella juhlimme vielä selvinpäin...

    VastaaPoista