-->

sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Cooma Dance AcademyCooma Dance Academyn koulutusryhmien kevätnäytös oli tänään Tanssisali Lutakossa.Karoliina Lahdenperän luotsaamat ryhmät esiintyivät omilla esityksillään.Oma tyttäreni 12 v. tanssii Spot ryhmässä.Todella lahjakkaita nuoria ja vauhdikasta menoa oli ilo katsella.Hyvä Te ja kiitos mahtavalle,lahjakkaalle nuorelle opettajalle ja tietenkin kaikille muillekkin tanssikoulun opettajille.Te teette hyvää työtä!!!

3 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia tanssin taitajista, sähköinen tunnelma välittyy selkeästi meillekkin jotka emme paikalla olleet. Hyvä te! Jatkakaa samaan malliin!

  VastaaPoista
 2. Jari,ehkäpä kerkeät lauantaina seitsämältä Yliopiston juhlasaliin katsomaan...myöhemmin illalla ainakin nähdään.

  VastaaPoista
 3. Takuulla yritän tulla jos vain mahdollista. Tuolla on niin kauheasti samaan aikaan kaikkialla kaikkea mielenkiintoista,harmi kun ei voi joka juttua nähdä ja kokea. En ole vielä tehnyt edes omaa aikatauluani tuonne tapahtumaan. Se on tehtävä tai muuten kaikki on tuurista kiinni, onneksi mulla on systeemit hanskassa. Moni ei tiedä aikatauluista vaan harhailee päämäärättömästi sinne tänne miettien mitähän löytyisi, vaan minä en. Systeemi pitää olla.

  Tänään on muuten illalla se rockabilly keikka Red Neckissä, Soil Senders esiintyy. Täytyy mennä sinne rokkaamaan ennen lauantain todellista koitosta, jossa kunto punnitaan. Tulkaa tekin sinne jos pääsette!

  T. J.S.

  VastaaPoista