-->

maanantai 2. toukokuuta 2011

Vappu, jenkkiautoja ja vähän vielä musiikkia.

Vappupäivänä suuntasimme sittenkin vielä kohti Leivonmäkeä ja Custom Cafe:ta.Tällä kertaa Custom Cafen pihalla olikin todella paljon autoja...suurin osa ihania,kunnostettuja jenkkiautoja.Ihmisiä oli tullut läheltä ja kaukaa ihailemaan autoja,tutustumaan kahvilaan ja tapaamaan tuttuja...arviolta jopa 500 kävijää.
Jari ja ihana vanha klassikkoauto...
Viime vuotinen kilpailuauto ja mahtavat ansaitut palkinnot...ei voi muuta kuin ihailla!

Tämä oli yksi minun suosikki autoista.Jotenkin näissä vanhoissa autoissa on luonnetta(aivan tulee autot -leffa mieleen ja sitä odottaa kuulevansa auton puhuvan)Kukakohan ostais tän auton mulle ja tuunais tän kuntoon,jotta voitais sitten ens vappuna kruisalla ympäri Jyväskylää???? Onks yhtään vapaaehtoista??

Vauh,kyllä tämäkin kelpais.
Vai mitä mieltä olette tästä "rakkaus-autosta" Sais istua "hanin" kanssa ihan lähekkäin,jos vaan mahduttais("hani" et siis voi olla hirveen iso mies)


Tai ehkäpä minä tartvitsisin vähän isomman auton lapsille ja sille isommalle "hanille"Ja tietenkin niille ostoskasseille ja hatturasioille...

Parkkipaikalla oli tälläinenkin kaunotar.Kyllä on ihanaa että ihmiset kunnostavat näitä vanhoja autoja ja tuovat ne kaikkien ihailtavaksi.Oikea karkkiväri!

Ja mitkä renkaat ja vanteet...minäkin peilasin niistä itseäni.
Jospa sitä joskus pääsisi näin ihanan auton kyytiin...sopisin aika hyvin tyyliin kukkamekossani.Vapaaehtoiset kyyditsijät ilmottautukaa Roselle tai Fleurelle,please!
Jari kiitos taas matkaseurasta!
Tapahtuman musikillisesta annista vastasivat tutut pojat Maku,Mika ja Jaska.Tälläkertaa nimellä Nothingville Hillbillies...I love you boys!!!!!Minä ja pojat...enkö sopisikin hyvin poikien bändiin(ainakin nahkatakki on samaa tyyliä ja pojat saisivat bändiinsä vähän väriä ja kukkaloistoa)...Mikakin laittoi harjan heilumaan,etteivät minun kenkäni likaantuisi.

2 kommenttia: